VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

Névnap

2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina, Dorián
A Nap kel 06:32-kor,
nyugszik 18:56-kor.

Holnap
Friderika
napja lesz.

Oldalainkat 151 vendég és 0 tag böngészi

A Kormány átfogó programot indított a 300 leghátrányosabb helyzetű település felzárkóztatására, amelybe településünk Tiszaeszlár is bekerült.

A program irányítására Vecsei Miklóst, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökét nevezték ki miniszterelnöki biztosnak. A Felzárkózó települések nevű program a gyermekekre fókuszál, elsősorban arra teremt esélyt, hogy ők már ne szükségszerűen örököljék szüleik sorsát, hanem legyen lehetőségük más életet élni. Ez a kezdeményezés, mely a fogantatástól a foglalkoztatásig állandó, tevékeny, együttérző jelenléttel kíséri végig az itt élőket, hogy az évtizedek óta megoldhatatlannak tűnő nehézségek helyébe megoldások lépjenek, a rászorultságot pedig felváltsa a fenntartható öngondoskodás. A Felzárkózó települések programja ilyen szempontból is méltó kezdeményezés, és valódi nyitás a leszakadó területeken élők számára.

A mai napon a program vezetője Vecsei Miklós miniszterelnöki biztos és Czibere Károly a Magyar Református Szeretetszolgálat vezetője munkatársaikkal meglátogatták településünket, amellyel reményeink szerint egy hosszú távú szoros együttműködés veszi kezdetét.

Budapestről érkező vendégeinket a Gyapjas Tanya és a Kocsis Tanya kulináris finomságaival kínáltuk, látogatóink legnagyobb megelégedésére. A Gyapjas és a Kocsis tanyáknak ezúton is köszönjük az ínyencségeket!

Friss Eszlári Hírmondó

Eszlári Hirmondó 202012

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.