VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Névnap

2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:17-kor,
nyugszik 20:37-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Oldalainkat 228 vendég és 0 tag böngészi

Termelői piacot hoztak létre Tiszaeszláron, az átadást pénteken tartották. Vajda László polgármester elmondta, a település legszebb közösségi tere készült el, ahol a helyiek modern környezetben árulhatják termékeiket.

– A vidéki emberek kiváló minőségű élelmiszerrel látják el az embereket, s ha úgy kívánja a helyzet, más nemzeteknek is besegítünk e téren – hangsúlyozta a polgármester, s hozzátette: tisztelni kell ezeket az embereket, a kézműves termékek előállítóit.

– Szorgalmas gazdák élnek itt, a piac pedig egy közösségi színtér, ahol lehet beszélgetni munkáról és az élet nagy dolgairól – ezt dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő mondta, majd arra is felhívta a figyelmet, hogy aki a helyi piacon vásárol, nem csupán minőségi termékekhez jut, de az adott településen élőket is támogatja. Dr. Nagy István agrárminiszter szerint a termelői piacok a reneszánszukat élik.

– Hiába vannak itt a nagy áruházak, ismét ott tartunk, hogy az a legjobb termék és étel, amit helyben vagy a közelben állítottak elő – fogalmazott.

Forrás: szon.hu

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.