VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

Névnap

2022. január 25. kedd
Pál
A Nap kel 07:24-kor,
nyugszik 16:41-kor.

Holnap
Vanda, Paula
napja lesz.

Oldalainkat 77 vendég és 0 tag böngészi

Önkormányzatunk nevében Mikulás csomagokat adtunk át az Óvodásoknak és az óvodai dolgozóknak, és az Általános iskola tanulóinak és dolgozóiknak.

Képek az eseményről!Mikulás csomagot vittünk  

Első alkalommal sikerült megrendezni az "Adventi Ünnepség" című rendezvény sorozatot. A műsorokat nagy érdeklődés kísérte.

A rendezvény a római katolikus templomban kezdődött egy koncerttel, és ökumenikus Istentisztelettel. Majd a Művelődési Ház udvarán folytatódott a tiszaeszlári óvodások műsorával és Tákács Nikolas koncertjével.
Közben a hideg idő könnyebb elviselése érdekében forró italokkal, teával, forralt borral, forró punccsal és zsíros kenyérel vártuk a megjelenteket.

 

2021. november 27-én szombaton nagy örömben volt részünk.

Az Örökbe Fogadok Egy Ovit Mozgalom közbenjárásával megtalálta az óvodánkat egy nagyon kedves hölgy, Juhász Katalin. Tőle és kedves barátaitól sok-sok játékot, tartós élelmiszert, ruhákat, tisztálkodási szereket és gyümölcsöt kaptunk. A szállításban segített Katalin öccse Mihály, aki saját autójával hozta el az adományt Budapestről, amit külön köszönök neki és lányainak. Katalin azért választotta az Intézményünket, mert ő a Tiszaeszlári Tarbay család leszármazottja.

Bővebben: Örökbe Fogadok Egy Ovit...  

Alkategóriák

Friss Eszlári Hírmondó

Eszlári Hirmondó 202012

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.