…és a valóság képekben is!
FacebookTwitterIWIWSatartlapGoogle bookmarkJP-Bookmark
Az Önkormányzatunk által megvásárolt ingatlan esetében az első szemrevételezés során megállapítható volt, - a képen is látható- hogy szabálytalan áramvételezést valósítottak meg, vélhetően télen így fűtöttek hősugárzókkal.
 
Az E-ON szakemberei kiérkezésük után megállapították a szabálytalan áramvételezést, és megkezdték a képen is látható életveszélyes házilagos vezetékkötés eltávolítását.
 
Az épület kert felőli részét a patkányok és egyéb rágcsálók összefurkálták, a tetőszerkezet ezen részét – úgy tűnik – 40 – 50 éve javították utoljára.
 
Az épület út felőli frontja az elülső helyiség, belülről ilyen állapotot mutatott az életveszély elhárításának szükségessége miatt megkezdett bontás előtt.
 
Az egykoron konyhaként használt helyiség belső „elrendezése”.
Mindenféle szemét, építési törmelék, valamint emberi ürülék nyomai voltak felfedezhetőek több helyütt is . 
 
Egy valamikori melléképületet – mint a képen is látható – évekkel korábban már a beton alap és egy hátsó ablak kivételével lerombolták, a kert pedig évek óta gazt termett. Ennyit arról a valótlan állításról, hogy művelték a kertet. 
 
Ezen a vidéken valaha minden ingatlanhoz tartozott ásott kút. Ezt itt szeméttel dobálták tele, szennyezve a talajt és a talajvizet. 
A szeméttel teledobált kút közvetlen környezetében több helyen gépkocsi gumiabroncsok és gépkocsi ülések égetésének nyomai voltak felfedezhetőek, ugyanis ezek a teljesen primitív emberek az égetés során visszamaradó 1-2 kg rozsdás fémszármazék hasznosításáért, annak sokszorosára tehető gumit és gépkocsi ülésszivacsot égethettek el, nagymértékben szennyezve környezetünket. 
 
A kert távolabbi részén több zsáknyi használt gyermek pelenka és egyéb kommunális szemét tette „változatossá” az évek óta csak parlagfüvet és egyéb gazt termő kertet.