VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

Friss híreink

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Névnap

2023. szeptember 24. vasárnap
Gellért, Mercédesz
A Nap kel 06:38-kor,
nyugszik 18:47-kor.

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Oldalainkat 260 vendég és 0 tag böngészi

Több mint 90 millió forintból készült el az önkormányzat főzőkonyhájának felújítása. Az épület rekonstrukciója mellett a beruházás részeként modern gépeket és eszközöket is beszerzett a település. A munkálatok a Belügyminisztérium pályázatából és a település saját forrásából készültek el.

A keddi átadón Vajda László polgármester kiemelte, korábban 280 adag ételt tudtak elkészíteni a konyhában, a felújításnak köszönhetően azonban már 350-400 adagot is meg tudnak majd főzni, így a dolgozók, az iskolások és az óvodások mellett az idősek igényeit is ki tudják szolgálni. Hozzátette, fontos hogy minél több helyben megtermelt alapanyagot használjanak fel a közétkeztetésben.

Az átadóünnepségen részt vett Dr. Vinnai Győző, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, aki gratulált a színvonalas felújításhoz és kiemelte, hogy a konyha mellett egyéb fejlesztések is folyamatban vannak Tiszaeszláron. A közút már elkezdte az útrekonstrukciót, a közeljövőben pedig az 1950-es években épült, több különálló ingatlanból álló óvodáját is szeretnék modernizálni. A főzőkonyha rekonstrukciójához Seszták Oszkár a megyei közgyűlés elnöke is gratulált és hangsúlyozta, hogy a kormány egyre több segítséget ad a vidéknek.

Az átadóünnepséget követően a történelmi egyházak képviselői szentelték és áldották meg az épületet.

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.