VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

Névnap

2021. október 19. kedd
Nándor
A Nap kel 07:14-kor,
nyugszik 17:56-kor.

Holnap
Vendel
napja lesz.

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

Tiszaeszlár szépkorúit köszöntöttük pénteken az Idősek Napja alkalmából. Vajda László polgármester köszöntőjét követően az óvodások kedveskedtek műsorral, majd operett dallamoktól és nótáktól volt hangos a kultúrház. A rendezvényen részt vett Dr. Vinnai Győző, a térség országgyűlési képviselője is, aki beszédében támogatásáról biztosította településünket és annak lakóit, valamint további fejlesztési lehetőségekről is szólt.

Bővebben: Szépkorúak köszöntése  

Nagy örömben volt részük a Bashalmi óvodásoknak! Székelyföldi Zoltán személyesen lepte meg nagyvonalú adományával a gyermekeket! Ezúton is köszönjük nagylelkűségét! Sok szép bútorral és egyéb kiegészítőkkel gazdagodott a Teknőc csoportszoba!
Hálásan köszönjük!

Kander Zoltánné
intézményvezető

Bővebben: Székelyföldi Zoltán adománya...  

Az idéi évben is támogatásban részesül minden tartósan, a településünkön helyben lakó óvodás, általános iskolás, illetve közép és nappali felső iskolába járó gyermek, diák.
Függetlenül attól, hogy valamelyik településünkön vagy más településen lévő intézménybe kezdi a tanévet.

Bővebben: Ismét Tanévkezdési Támogatás...  

Örömmel értesítjük Önöket, hogy újabb elemmel bővült a Tiszaeszláron elérhető szolgáltatások sora. 2021. augusztusztus 27-től minden pénteken 16.00 órától 18.00 óráig Dr. Mészáros Dávid ügyvéd várja a tisztelt lakosokat a Thököly utcai szolgáltató házban jogi problémáik megoldására polgári és büntető ügyekben egyaránt.
Gratulálunk az ügyvéd Úrnak a nyitáshoz, és sok sikert kívánunk a munkájához! 

Tiszaeszláron 2021. július 10-én rendeztük meg a XX. Aratónapot. A Tiszaeszlár Mazsorett csoport előadása után Vajda László polgármester és Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő köszöntötte az egybegyűlteket, majd kiemelkedő és önzetlen közösségi munkája elismeréseként „Tiszaeszlár Község Díszpolgára” címet adományozták Oláh Gyulának. Az ünnepség a községháza előtt az arató hangulatot megidéző Tiszalöki Népzenei Együttes és a néptáncosok műsorával folytatódott, végül kenyérszenteléssel zárult. Innen vonultak át az Ádám kertbe, a rendezvény helyszínére.

Bővebben: XX. Tiszaeszlári Aratónap  

Alkategóriák

Friss Eszlári Hírmondó

Eszlári Hirmondó 202012

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.