VT Journey - шаблон joomla Joomla

Keresés a cikkek között

Magyar Falu Program

MFP logo 500

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

Névnap

2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina, Dorián
A Nap kel 06:32-kor,
nyugszik 18:56-kor.

Holnap
Friderika
napja lesz.

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi

INGYENES IVARTALANÍTÁSI LEHETŐSÉG KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA!!

A Magyar Falu Program keretében minden 5000 fő alatti település 1.500.000Ft értékben pályázhat kutya és macska ivartalanításra, illetve a program keretében ivartalanított állatok mikrochippel és veszettség oltással való ellátására.

A fenti szolgáltatás 100%-os támogatottságú, nyertes pályázat esetén a tulajdonosok teljesen INGYENESEN igényelhetik a fenti beavatkozásokat. Amennyiben Ön szeretne élni az ingyenes ivartalanítás lehetőségével vagy tud olyan állatot a környezetében, aki rászorulna a fenti támogatásra, legyenek szívesek kapcsolatba lépni Tiszaeszlár Község Önkormányzataval és jelentkezzenek a igényfelmérő listán való részvételre. Határidő 2021. július 16. (péntek).

Sikeres pályázat esetén az állatok ivartalanítására, microchippel való megjelölésére és veszettség elleni oltására rendelőnkben lesz lehetőség. Amennyiben igény merül fel az állatok rendelőbe történő szállítására, azt az igényfelmérő lapon kérem előre jelezzék. További információkért hívják dr. Csurilla Gréta álkatorvosnőt a 06303395758-as telefonszámon.

Friss Eszlári Hírmondó

Eszlári Hirmondó 202012