VT Journey - шаблон joomla Joomla

Magyar Falu Program

MFP logo 500

Tiszaeszlár Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Szolgálati lakás és orvosi szolgálati lakás felújítása, fejlesztése ” című, MFP-SZLOSZL/2022 kódszámú pályázati kiíráson 24.999.569,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A támogatásból az Arany János utca u. 21. szám alatti ingatlanon 2 db szolgálati lakás felújítása valósul meg.

Tiszaeszlár Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása - 2022” című, MFP-UHK/2022 kódszámú pályázati kiíráson 25.802.416 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Településünk életében meghatározó nap volt a tegnapi. A Magyar Falu Program keretében átadtuk Bashalmon a temetőhöz vezető új út és a Kossuth tér felújított szakaszát. A beruházás keretében összesen a két szakaszon 511 méter hosszan került új aszfaltburkolat az utakra, ezzel is javítva az itt élők életminőségét.

Bővebben: Átadtuk Bashalmon a...  

A Magyar Falu Program keretében „Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása – 2021” című pályázaton Önkormányzatunk sikeresen pályázott.

Az elnyert támogatás összege: 3.037.088 Ft

A támogatásból az önkormányzati rendezvényekhez szükséges eszközök beszerzése és egy közösségszervező munkatárs foglalkoztatása valósul meg.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy újabb nyertes pályázatról számolhatunk be!
A Magyar Falu Program keretében „Orvosi eszközök beszerzése” MFP-AEE/2021 című pályázaton Önkormányzatunk sikeresen pályázott.
Az elnyert támogatás összege: ‪2.000.000‬ Ft
A támogatásból megújulnak az orvosi rendelő eszközei és informatikai rendszere, ezzel is elősegítve Tiszaeszlár településen az egészségügyi alapellátás feltételeinek javítását.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Önkormányzatunk a Magyar Falu Program keretében meghirdetett "Felelős Állattartás Elősegítése 2021" című pályázaton, sikeresen pályázott. Az elnyert 1.496.340 Ft összegből kutyák, macskák ivartalanítása, chippel való ellátása és védőoltása valósulhat meg a településeinken!

A "Kommunális eszközök beszerzése" című pályázaton elnyert traktor értéke 12.126.500 Ft.

Bővebben: Új traktort nyertünk a...  

Megérkezett a Magyar Falu Program keretében elnyert összegből vásárolt Ford Transit típusú új kisbusz. Az új járművet dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő úr adta át használatra a településeink lakóinak. A lakosság nevében átvette és beszédében megköszönte, Vajda László polgármester úr.

Bővebben: Megérkezett a Magyar Falu...  

Az átadó ünnepségen részt vett és ünnepi beszédet mondott Meleg Gábor alpolgármester mellett, dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő úr, Seszták Oszkár a SZ. SZ. B. Megyei Közgyűlés elnöke, illetve dr. Elek Tamás a Tiszavasvári Járási Hivatal hivatalvezetője.

Bővebben: Ünnepélyesen átadtuk a...  

Temető és ravatalozó felújítás keretében 16.105.800. forintot nyert az Önkormányzatunk a Magyar Falu Program által! Az elnyert összegből a tiszaeszlári temetőben lévő ravatalozó újulhat meg.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Magyar Falu Program keretében „Tanya és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázatunk pozitív elbírálásban részesült, így önkormányzatunk 12.499.999 Ft értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült. Az elnyert támogatásból egy 9 személyes Ford Transit új kisbusz beszerzése valósulhat meg.

Belterületi utak felújítására 30 millió forintot nyertünk a Magyar Falu program keretében kiírt pályázaton!
A pályázaton nyert összegből a falu legrosszabb állapotban lévő útjait fogjuk felújítani az újfalusi falurészben!