VT Journey - шаблон joomla Joomla

Magyar Falu Program

MFP logo 500

Keresés a cikkek között

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Névnap

2024. június 25. kedd
Vilmos, Maxim
A Nap kel 04:51-kor,
nyugszik 20:55-kor.

Holnap
János, Pál
napja lesz.

Oldalainkat 98 vendég és 0 tag böngészi

A hagyományokat megőrizve ebben az évben is köszöntöttük Tiszaeszlár szépkorúit. Az Idősek Napjára a művelődési házba hívtuk őket, ahol műsorral és egy finom ebéddel kedveskedtünk az itt élő nyugdíjasoknak.

Vajda László polgármester úr köszöntője után a helyi óvodások adtak műsort, majd a Tihanyi Vándorszínpad szórakoztatta a vendégeket. A Barátok Köztben több mint húsz éven át Novák Laci szerepét alakító Tihanyi Tóth Csaba és felesége Bognár Rita a legkedveltebb operettdallamokat hozta el Tiszaeszlárra. A sztárvendégek nem csak műsort adtak, de velünk is ebédeltek és elmondásuk szerint nagyon élvezték az ’eszlári vendégszeretetet.

Az Idősek Napját megtisztelte Dr. Vinnai Győző, a térség országgyűlési képviselője. Köszöntőjében hangsúlyozta, fontos az, hogy a szépkorúkat tiszteljük, megbecsüljük és tanuljunk tőlük. A képviselő hozzátette, a kormányzat is kiemelt figyelmet fordít a nyugdíjas társadalomra, amit novemberben nyugdíjprémiummal és -emeléssel is bizonyít.

Reméljük a vendégeink jól érezték magukat. Köszönjük minden kollégánknak, munkatársunknak azt a sok segítséget, amit az Idősek Napja sikeres megszervezéséért tett.